|
TÀnane kuupÀev 22 Veebr 2019, 20:11
|
Vaata vastamata postitusi | Vaata aktiivseid teemasid
 |
|
 |
|
Autor |
SÔnum |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 05 Apr 2011, 23:38 |
Pilte: 0 Asukoht: Tartu
|
Breezer kirjutas: Mina mÀletan kui tal plaat vÀlja tuli ja temaga Orkutis suhtlesin ja siis temalt autogrammi palusin. Sain vastuseks, et ainult HSM etenduse jÀrgselt jagatakse autogramme. Ja sinna see jÀigi  Ma ei tea kuidas peale kontserti Ott vÔi siis turvamees suhtuks kui ma tahaks autogrammi plaadile. Mu teada HSM jÀrel said ikka kÔik kes tahtsid - paljude kogemusest.... Omaenda loendamatutest kogemustest Oti kontserdite eel vÔi jÀrel eelmisel ja selgi aastal julgen öelda - seda kinnitab enamik neid fÀnne, kellega suhelnud oleme siin ja enne Orkutis - et mitte kunagi ei ole olnud Otilt autogrammi saamisega vÔi lihtsalt pildistamise vÔi suhtlemisega probleemi... Vahel harva olen kuulnud, et kui ta kiirustab jÀrgmisele kontserdile nÀiteks, ei ole sellist vÔimalust olnud... Tavaliselt ta tuleb ise oma fÀnnide juurde. Kuressaare kontserdil, kus oli ligi 9000 inimest, andis ta autogramme terve tunni pÀrast oma kontserti (samal ajal olid juba laval TÀtte ja Matvere ...).  keegi ei jÀÀnud ilma ei pildist, ei autogrammist 
|
|
|
|
 |
Breezer
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 05 Apr 2011, 23:43 |
|
No sel juhul tuleb mul edasi ĂŒritada  Ma sain just teada et mu sugulane on Oti kursaĂ”de ja elavad lausa ĂŒhel tĂ€naval 
|
|
|
|
 |
Liisbeth
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 06 Apr 2011, 18:46 |
|
Tsiteeri: Vahel imestan, kuidas kĂŒll ĂŒhte inimesse nii palju headust mahub.. 
_________________ Otsides ma pean Su jÀlle leidma...
|
|
|
|
 |
Liisbeth
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 06 Apr 2011, 18:48 |
|
Breezer kirjutas: Ma sain just teada et mu sugulane on Oti kursaĂ”de ja elavad lausa ĂŒhel tĂ€naval  Ott on siis omamoodi "boy next door" .... 
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 06 Apr 2011, 19:02 |
|
Aga praegu just pool tundi tagasi öeldi Sky Plusist, juhatades sisse Oti "SĂŒte peal...." ..., et homme tuleb vaadata TV3 erisaadet Otist - tehti sĂ”bralikku reklaami Otile  .
|
|
|
|
 |
Liisbeth
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 06 Apr 2011, 19:15 |
|
Juba kuu aega saab seda saadet oodatud, Ônneks pole palju enam jÀÀnud..
|
|
|
|
 |
ailen
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 07 Apr 2011, 18:02 |
|
Tervitus Breezer  RÔÔm kohe vaadata ,et uued liikmed on kohe aktiivsed ka  Ja kui sul tekib vĂ”imalus autogrammi kĂŒsida, siis Ă€ra karda teda  Pole mĂ”tet  Sest nii hea sĂŒdame ja auraga inimest ei ole mĂ”tet karta 
|
|
|
|
 |
Breezer
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 07 Apr 2011, 21:52 |
|
Saade oli hea ! LĂ”puks ometi olen sattunud seltskonda, kus on samasugused andunud Oti fĂ€nnid. Sest sĂ”brad ei saa ju aru miks ma nii vĂ€ga teda fĂ€nnan Mis autogrammi saamisesse puutub, siis mulle tundub et raskem ĂŒlesanne on ööklubis peale esinemist turvadest mööda saada. Ei jÀÀ mul muud ĂŒle, kui jĂ€rgmisel korral ĂŒritada.
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 07 Apr 2011, 22:07 |
|
Ăöklubis on jah raskem vast. Seal ei ole ĂŒritanudki. Aga nendel loendamatutel muudel kontserditel, kus olen pĂ”hiliselt kĂ€inud (ja paljudel teistelgi sama kogemus), pĂ€evasemal ajal, on see hoopis teine asi. Suvistel vabaĂ”hukontserditel nĂ€iteks pole see ĂŒhelgi juhul probleem - olenemata stiilist  . Aga tore oli see, et saatesse sattus sisse palju pikemalt salvestusmaterjali, kui toimetaja esialgu meie fĂ€nnirahvale lubanud oli  .
|
|
|
|
 |
Breezer
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 07 Apr 2011, 22:21 |
|
Ma pole veel ĂŒhelgi pĂ€evasel ĂŒritusel kĂ€inud.
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 07 Apr 2011, 22:34 |
|
Breezer kirjutas: Ma pole veel ĂŒhelgi pĂ€evasel ĂŒritusel kĂ€inud. Ai, siis oled sa kĂŒll pĂ€ris paljust ilma jÀÀnud  - need Ă”htused vĂ”i pĂ€evased (mitte öised;) ballaadistiilis kontserdid, kus Ott ise klaveriga nĂ€iteks - need on ĂŒletamatud.... Kindlasti vĂ”ta ette  . Meie rubriigis Muljed on paljude selliste kohta nii Orkuti kommuuni varasemate muljete nö kokkuvĂ”tteid, kui ka novembrist alates reaalajas muljed.
|
|
|
|
 |
ailen
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 08 Apr 2011, 00:33 |
|
eks ta on jh nii Breezer, et sa pead ikka nendele Oti pĂ€evastele ĂŒritustele ka jĂ”udma  kasvĂ”i ĂŒhele  klaver ja Ott koos  mine ja sa kohe kindlasti ei kahetse (kĂ”las praegu nagu mingi valimislubadus  :D) 
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 08 Apr 2011, 09:33 |
Pilte: 2 Asukoht: PÔlvamaa
|
_________________ kuula mis vaikusesse jÀi...
|
|
|
|
 |
Liisbeth
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 08 Apr 2011, 15:37 |
|
Saade oli liiga lĂŒhike  Ma lausa vĂ”ikski Otti kuulama-vaatama jÀÀda. Ning ka naeratus ei tahtnud kogu saate vĂ€ltel kaduda...
|
|
|
|
 |
YSAGOR
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 08 Apr 2011, 15:48 |
|
Olen nĂŒĂŒd seda Oti erisaadet kaks korda vaadanud. Emotsioonid on laes  Ei suuda kuidagi maha rahuneda  Elada seda Superstaarisaate perioodi uuesti lĂ€bi oli tĂ”eliselt hingeline elamus:) JĂ€lle mina ja minu pisarad  Uskumatu, kaua vĂ”ib??? Oti fĂ€nnklubi sai eriti palju eetriaega, mille ĂŒle meil kĂ”igil on vĂ€ga hea meel  Paari minuti asemel tunduvalt pikemat aega  See on ikka vĂ€ga kummaline, et me Aileniga kahekesi just sellele Ăberlingeni kontserdile koos sattusime  Ja, et just see kontsert valiti vĂ€lja saate jaoks nende vĂ€ga paljude erinevate hulgast. Seal filmiti pĂ€ris palju, nii Otti kui ka fĂ€nne. See kĂ”ik toimus ju enne, kui meie saate tegelemisele lĂ€ksime. SeetĂ”ttu ongi kĂ”ik vĂ€ga pĂ”nev kokkusattumus. Kaameramees ja mikrimees tundusid jah kuidagi vĂ€ga tuttavad ja me panime lĂ”puks Aileniga pildi ka kokku. Aga ma ei osanud kĂŒll midagi sellist loota  Saatus, mis muud... MontaaĆŸitöö oli kĂŒll vĂ€ga super!!! MĂ”tlesime, et huvitav, kuidas see kĂŒllaltki suur materjal, mis filmiti, vĂ€iksesse saatelĂ”iku Ă€ra paigutatakse. Kontserdiga lĂ€bi pĂ”imudes, sai tulemus minu meelest vapustav! Saates rĂ”hutati ikka mitu korda Oti fĂ€nnklubi, seega meie suur eesmĂ€rk seda propageerida ja laiemale avalikkusele tutvustada sai tĂ€idetud !!! Olen peale saadet saanud vĂ€ga palju positiivset tagasisidet, mis on vĂ€ga innustav. AitĂ€h  Meeldetuletuks veel, et see luuletus, mille me Otile kinkisime, on olemas ka siin Loominguraamatukogus - Ăhest Ă€rkamise pĂ€evast, mille kirjutas Marju  . Ott lubas selle Ă€ra raamida ja magamistuppa seinale panna  Meie Otiga kohtumisest veel nii palju, et Ott oli siiralt tĂ€nulik kĂ”igile oma fĂ€nnidele. Ta tĂ€nas korduvalt nii meid, kes olid temaga kohtuma tulnud, kui ka kĂ”iki teisi fĂ€nne. Ta rĂ”hutas seda, et ilma meieta ei oleks ka teda. Ta hoolib oma fĂ€nnidest vĂ€ga palju. Seal sain ma kogeda ka tema huumorisoont  . Kogu see saade oli ĂŒles ehitatud minu arvates vĂ€ga mĂ”nusalt ja emotsionaalselt. Lisaks Oti muusikategemistele nĂ€gime tema naljasoont, söögitegemisoskust... Eriti armas oli pisike Ott  . Ta oli juba vĂ€iksena tĂ”eliselt vahetu ja avatud. Terve see saade oli meeletu elamus Suuuured tĂ€nud toimetaja Kaidi Kleinile, kes meie fĂ€nnklubi ĂŒles otsis ja meid saatesse pani  Ma vĂ”in iga pĂ€evaga ĂŒha rohkem uhkust tunda, et olen Oti tulihingeline fĂ€nn ja fĂ€nnklubi liige  Sellest kĂ”igest on saanud juba omamoodi missioon  Nii palju vĂ”rratuid elamusi, toredaid tutvusi, uusi vĂ€ljakutseid  AitĂ€h, sulle Ott  Me usume, et sul on veel vĂ€ga palju meile pakkuda  Ootame seda kĂ”ike suure pĂ”nevusega 
|
|
|
|
 |
YSAGOR
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 08 Apr 2011, 17:57 |
|
Siin on foto, millele Oti fÀnnid autogrammi said  Koos smailiga  See on tehtud Rock Cafes...
Manused: |

P1170061.JPG [ 94.96 KB | Vaadatud 10934 korda ]
|
|
|
|
|
 |
Kristi E
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 10 Apr 2011, 18:54 |
Pilte: 10 Asukoht: Rakvere
|
Saade oli suurepĂ€rane. Enim meeldis kohtumine kahe fĂ€nniga.  Kui seda albumit vaadati siis nĂ€gin ka PĂ”hjakeskuse esinemise pilte.  VĂ€ike Ott oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nunnu. KĂ”ige parem oli Oti sibula hakkimine, miks ma selle peale tulnud pole?  Huvitav oli kuulda Kirke Erti rÀÀkimas tĂŒlist Otiga ja eriti armas oli see kui Ott vabandas ja andis lillebuketi. 
_________________ Veel ei mÔistnud eile kuidas nÔnda mÔelda saab...
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 10 Apr 2011, 19:14 |
|
Kristi E kirjutas: Saade oli suurepĂ€rane. Enim meeldis kohtumine kahe fĂ€nniga.  Kui seda albumit vaadati siis nĂ€gin ka PĂ”hjakeskuse esinemise pilte.  VĂ€ike Ott oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nunnu. KĂ”ige parem oli Oti sibula hakkimine, miks ma selle peale tulnud pole?  Huvitav oli kuulda Kirke Erti rÀÀkimas tĂŒlist Otiga ja eriti armas oli see kui Ott vabandas ja andis lillebuketi.  Kristi - mĂ€letad, kui seda fĂ€nnialbumit olime koostamas, siis palusin ka Sinult pilte ja Sa saatsid? Nendest Rakvere PĂ”hjakeskuse kontserdi piltidest kaks klaveri taga Oti pilti ongi ju Sinu tehtud! FĂ€nnialbumi lĂ”pus on piltide autorid ka nimepidi loetletud.
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 10 Apr 2011, 19:32 |
|
Olen seda saadet nĂŒĂŒd ka netist uuesti ĂŒle vaadanud. Korduvalt avastades veelgi meeldivaid nĂŒansse. Saade oli vĂ€ga maitsekalt kokku pandud. ĂratundmisrÔÔm elamusterohkest superstaarisaate vaatamise ajast... - huvitav et ei vĂ€si nende klippide vaatamisest... Ott oli tabatud ja nĂ€idatud sellisena nagu ta tegelikult ongi: lihtsana, oma fĂ€nnide suhtes avatuna, ainult temale omaselt humoorikana ja toodud vahvalt vĂ€lja ka Oti "kiiksud" - hajameelsus ja omapĂ€rane "ajaarvamine" nende hulgas  .
|
|
|
|
 |
Kristi E
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 10 Apr 2011, 19:48 |
Pilte: 10 Asukoht: Rakvere
|
tiinast kirjutas: Kristi E kirjutas: Saade oli suurepĂ€rane. Enim meeldis kohtumine kahe fĂ€nniga.  Kui seda albumit vaadati siis nĂ€gin ka PĂ”hjakeskuse esinemise pilte.  VĂ€ike Ott oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nunnu. KĂ”ige parem oli Oti sibula hakkimine, miks ma selle peale tulnud pole?  Huvitav oli kuulda Kirke Erti rÀÀkimas tĂŒlist Otiga ja eriti armas oli see kui Ott vabandas ja andis lillebuketi.  Kristi - mĂ€letad, kui seda fĂ€nnialbumit olime koostamas, siis palusin ka Sinult pilte ja Sa saatsid? Nendest Rakvere PĂ”hjakeskuse kontserdi piltidest kaks klaveri taga Oti pilti ongi ju Sinu tehtud! FĂ€nnialbumi lĂ”pus on piltide autorid ka nimepidi loetletud. MĂ”tlesingi et on vast minu pildid. NĂ€idati ligidalt kohe. 
_________________ Veel ei mÔistnud eile kuidas nÔnda mÔelda saab...
|
|
|
|
 |
ailen
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 11 Apr 2011, 15:54 |
|
YSAGOR kirjutas: Siin on foto, millele Oti fÀnnid autogrammi said  Koos smailiga  See on tehtud Rock Cafes... Kuhu mina algul ei saanud oma smaili 
|
|
|
|
 |
ailen
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 11 Apr 2011, 16:35 |
|
VĂ€ga emotsionaalne ja armas saade oli  Mina igatahes vaatasin hing kinni seda. Elasin uuesti lĂ€bi emotsiooniderikast Superstaari saadet ja kĂ”ike sellele jĂ€rgnevat. Ei ole mĂ”tet siinkohal mainidagi, mida see mees suudab. Usun, et Eesti rahvas sai tĂ€nu sellele saatele veel rohkem Otist aru. Ootasin seda saadet pikisilmi. Ka kindlasti seetĂ”ttu ,et Ăllega seal osalejad olime. Ise mĂ”tlesin kĂŒll ,et aint paar minutit heal juhul antakse meile eetriaega, aga ei  TĂ€nu fĂ€nnidele ei oleks ju Ott lavalaudadel. KĂ”ik see, et Ăberi esinemisel ka meid oli filmitud, jĂ€rjekordsed kommid, fĂ€nnialbumi nĂ€itamine jne - sellega nĂ€itasime oma kasvavat fĂ€nnklubi  NĂ€itasime ka teistele, et Otil on sellised kaasaelajad  Tahakski ka siinkohal tĂ€nu avaldada Kaidi Kleinile ja tema tiimile - et meid ĂŒldse avastati ja et meie fĂ€nnklubi tĂ€htsaks peeti! Ott ise oli saates vĂ€ga avatud, jutuhimuline ja humoorikas. Muidugi on paremaid mooduseid, vĂ€ltimaks seda, et sibula hakkimise ajal silmad vett ei jookseks Olen palju mĂ”nusaid vastukajasid saanud. Kes on öelnud, et naljaks oli, kes ĂŒtles, et hullud fĂ€nnid.  Enamustelt on tulnud vastukajaks - armas  Et saade oli kokkuvĂ”ttes vĂ€ga armas ja eriti veel fĂ€nnikohtumine  Ăks tuttav ĂŒtles ka, et nĂ€ed - tĂ€itsa tore poiss see Ott  Kui oleks luuletamise soont, siis luuletaks siia lĂ”puks  toidu retseptid vist ei lĂ€he luuletuste kategooriasse.. 
|
|
|
|
 |
Liisbeth
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 11 Apr 2011, 17:19 |
|
Mmmmm.... nii palju Ćokolaadi. NĂ€mma 
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: "Eesti otsib superstaari 2011" Oti erisaade  Postitatud: 23 Apr 2011, 17:39 |
|
Elu24.ee sellenĂ€dalasest kommentaariumist leidsin hĂ€sti armsa kommentaari (tegin copy-paste): "Ott on kĂ”va tegija. Usun ,et need kes Oti superstaari erisaadet vaatasid, said kindlasti sellest aru. Ja millised fĂ€nnid Otil ikka on  IgaĂŒks ei teeks tema heaks midagi sellist. Nii, et see nĂ€itab Oti kohta nii mĂ”ndagi".
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid
|
|