|
Tänane kuupäev 05 Mär 2021, 22:10
|
Vaata vastamata postitusi | Vaata aktiivseid teemasid
 |
|
 |
|
Autor |
Sõnum |
KristelV
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 22 Dets 2012, 21:47 |
Pilte: 0 Asukoht: Finland
|
Merkss kirjutas: AliineM kirjutas: see CD on ka pildiga- kõik nagu telekas 26ndal  mismõttes nagu?  Kui nüüd seda Apollo lehele ilmunud DVD pilti uurida,siis tundub,et see oleks nagu ETV Live plakat-kahltane,kas päris plaadile oleks kellaaeg trükitud jne.Täna Apollos teenindaja ütles,et vähemalt hetkel mingit kolmandat varianti pole-on CD ja on CD+DVD,mis väljanägemiselt on tõepoolest liigagi sarnane aga sees on siis nii CD,kui DVD plaat -näitab pilti ka (vähemalt kui praegu plaadi sisse panin,siis hakkas ilusti Oti saali sisenemise ja "Võitmatuga"mängima ).Seega siis jah,kas neid üleüldse ongi ainult limiteeritud kogus CD+DVD (1000 tk?) ja eraldi DVD ei tulegi või tuleb see millalgi hiljem-eks seda siis ETV või Oti managmendi rahvas ehk teab täpsemalt.Praegu on tsipa segane tõesti aga no ei julge ju ostmata ka jätta-juhul,kui ei tehtagi juurde  Veel üks tore boonus selle topeltplaadiga - sõnade vihiku vahele on veelgi rohkem pilte pandud Otist,bändi liikmetest,bändist Gjangstaga... Hehee-ETV Livel tehtud ühispiltidest on mul sellele seeriale kenaks lisaks veel isiklikus fotokas tagantvaates bändist tehtud pilt,mis sai peale kontserti Otti oodates tehtud 
_________________ Kõik mida ütled on kui mu mõtted sind nüüd siin kuulan ma vaid
|
|
|
|
 |
Merkss
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 22 Dets 2012, 21:56 |
Pilte: 1
|
okei, siis tuleb vist ruttu ära osta, ennem kui osta saab  kui tõesti eraldi dvd-d ei tule.
_________________ See on hetk mis võiks jäädagi nii ..
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 22 Dets 2012, 22:10 |
Pilte: 0 Asukoht: Tartu
|
Igatahes mulle oli see omamoodi tore üllatus, et teades, et tellisin ETV LIVE DVD saabusid pakis NII DVD KUI KA plaat. Seega on mul nüüd 2 Oti 3ndat albumit - kui üks saab ribadeks kuulatud, siis teine sisse ja läheb jälle ...
Kolmas on ka - see läheb kingituseks.
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 22 Dets 2012, 23:37 |
Pilte: 2 Asukoht: Põlvamaa
|
tiinast kirjutas: Igatahes mulle oli see omamoodi tore üllatus, et teades, et tellisin ETV LIVE DVD saabusid pakis NII DVD KUI KA plaat. Seega on mul nüüd 2 Oti 3ndat albumit - kui üks saab ribadeks kuulatud, siis teine sisse ja läheb jälle ...
Kolmas on ka - see läheb kingituseks. Ma olen kah seda meelt, et see on puhas rõõm  ... Otti ei saa kunagi liiga palju olla 
_________________ kuula mis vaikusesse jäi...
|
|
|
|
 |
ailen
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 00:32 |
|
Mul ei lähe kunagi meelest see tunne, kui eile õhtul avasin uhiuue karbi, kus ees ootamas mind DVD ja CD. Sest lõhn,mis tuli vastu - oli just äsja trükikojast tulnud asja lõhn  Terve õhtu lõhnas mu arvuti ,nagu uus  Ja milline DVD.. Nii tore on seda ainulaadset kontserti üle vaadata..  Eriliselt naudin seda,et vahetekstid olid ilusasti alles jäetud 
|
|
|
|
 |
KristelV
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 01:39 |
|
ailen kirjutas: Mul ei lähe kunagi meelest see tunne, kui eile õhtul avasin uhiuue karbi, kus ees ootamas mind DVD ja CD. Sest lõhn,mis tuli vastu - oli just äsja trükikojast tulnud asja lõhn  Terve õhtu lõhnas mu arvuti ,nagu uus  Ja milline DVD.. Nii tore on seda ainulaadset kontserti üle vaadata..  Eriliselt naudin seda,et vahetekstid olid ilusasti alles jäetud  Ma just mõtlesin seda sama asja paar tundi tagasi esmakordselt kuulates,et oi,kui hea lõhn nendel Oti plaatidel on ja no sisust ei suuda midagi adekvaatset öelda,sest see on lihtsalt nii ülimalt hea ...et üleüldse midagi sellist salvestada suudeti meile -nii tänulik selle eest,kui üldse olla saab... See võiks samahästi olla uni,sest tõepoolest liiga hea,et olla tõsi 
_________________ Kõik mida ütled on kui mu mõtted sind nüüd siin kuulan ma vaid
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 01:46 |
|
KristelV kirjutas: ailen kirjutas: Mul ei lähe kunagi meelest see tunne, kui eile õhtul avasin uhiuue karbi, kus ees ootamas mind DVD ja CD. Sest lõhn,mis tuli vastu - oli just äsja trükikojast tulnud asja lõhn  Terve õhtu lõhnas mu arvuti ,nagu uus  Ja milline DVD.. Nii tore on seda ainulaadset kontserti üle vaadata..  Eriliselt naudin seda,et vahetekstid olid ilusasti alles jäetud  Ma just mõtlesin seda sama asja paar tundi tagasi esmakordselt kuulates,et oi,kui hea lõhn nendel Oti plaatidel on ja no sisust ei suuda midagi adekvaatset öelda,sest see on lihtsalt nii ülimalt hea ...et üleüldse midagi sellist salvestada suudeti meile -nii tänulik selle eest,kui üldse olla saab... See võiks samahästi olla uni,sest tõepoolest liiga hea,et olla tõsi  Hmhm...mina saan oma DVD alles 27.-ndal... ...asjaolu, et teles on enne, ei ole kuigi rahustav  - kes pagan need pühad küll välja mõtles Ootan....... Manus:
ootuses.1.gif [ 8.93 KB | Vaadatud 12521 korda ]
|
|
|
|
 |
KristelV
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 01:55 |
|
anne kirjutas: KristelV kirjutas: ailen kirjutas: Mul ei lähe kunagi meelest see tunne, kui eile õhtul avasin uhiuue karbi, kus ees ootamas mind DVD ja CD. Sest lõhn,mis tuli vastu - oli just äsja trükikojast tulnud asja lõhn  Terve õhtu lõhnas mu arvuti ,nagu uus  Ja milline DVD.. Nii tore on seda ainulaadset kontserti üle vaadata..  Eriliselt naudin seda,et vahetekstid olid ilusasti alles jäetud  Ma just mõtlesin seda sama asja paar tundi tagasi esmakordselt kuulates,et oi,kui hea lõhn nendel Oti plaatidel on ja no sisust ei suuda midagi adekvaatset öelda,sest see on lihtsalt nii ülimalt hea ...et üleüldse midagi sellist salvestada suudeti meile -nii tänulik selle eest,kui üldse olla saab... See võiks samahästi olla uni,sest tõepoolest liiga hea,et olla tõsi  Hmhm...mina saan oma DVD alles 27.-ndal... ...asjaolu, et teles on enne, ei ole kuigi rahustav Ootan....... Manus: ootuses.1.gif Tuju peale vaatamist ja selle kõige uuesti läbi elamist mega ja tahaks kohe ühe Oti-peo korraldada ja ühise vaatamise ja kahju kohe,et me kõik nii üle Eesti laiali oleme 
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 12:41 |
|
|
|
|
|
 |
AliineM
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 17:18 |
Pilte: 0
|
eeh võtab ohkama kohe täitsa mõnus plaat on. Mul nüüd Oti uut albumit oma kolm tükki, aga ühe kingin ka ära, enne kui ema näeb, õnneks ta ei ole mu plaatide virna vaatanud aga siiski... eile vaatasime emaga ETV Live koos, isegi emale meeldis, isa lamas natukest aega, aga siis tõmbas teisse tuppa magama, ütles et temale piisas... aga vot minule ei piisa 
|
|
|
|
 |
Merkss
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 19:19 |
|
nüüd olen ma üsna kindel, et jõuluvanalt endale Oti live dvd saan ;D juhuhuhuuu. tulevad tõesti ilusad jõulud.  pean veel ainult homseni kannatama. 
|
|
|
|
 |
Maagia
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 23 Dets 2012, 19:35 |
|
Merkss kirjutas: nüüd olen ma üsna kindel, et jõuluvanalt endale Oti live dvd saan ;D juhuhuhuuu. tulevad tõesti ilusad jõulud.  pean veel ainult homseni kannatama.  Jõuluvanadel on meiega kerge, ei pea palju nuputama 
_________________ ..ja maailm, mis nii suur on tema sees
|
|
|
|
 |
Merkss
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 27 Dets 2012, 16:54 |
|
nagu täna teada saime, siis ei olegi eraldi live DVD-d tulemas .. ja ongi ainult see limieeritud kogus koos 3. albumiga 
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 27 Dets 2012, 19:16 |
|
Merkss kirjutas: nagu täna teada saime, siis ei olegi eraldi live DVD-d tulemas .. ja ongi ainult see limieeritud kogus koos 3. albumiga  Aga ma usun, et sellest pole ju hullu, ning et seda limiteeritud kogust saab ju praegugi veel tellida ... ei näe probleemi  Eks ju enamus inimesi kes Apollost asus ETV Live-nimelist DVD-d soetama, oli täie teadmise juures, et saab vaid kontsertvideo, kuid see et lisaks oli boonusena karbis ka 3. album audiosalvestusena, oli ju hea üllatus pealekauba ...  .
|
|
|
|
 |
KristelV
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 27 Dets 2012, 19:25 |
|
tiinast kirjutas: Merkss kirjutas: nagu täna teada saime, siis ei olegi eraldi live DVD-d tulemas .. ja ongi ainult see limieeritud kogus koos 3. albumiga  Aga ma usun, et sellest pole ju hullu, ning et seda limiteeritud kogust saab ju praegugi veel tellida ... ei näe probleemi  Eks ju enamus inimesi kes Apollost asus ETV Live-nimelist DVD-d soetama, oli täie teadmise juures, et saab vaid kontsertvideo, kuid see et lisaks oli boonusena karbis ka 3. album audiosalvestusena, oli ju hea üllatus pealekauba ...  . Lihtsalt oleks olnud hea ette teada-ise vaevalt,et oleks nädalakest cd ostmisega kannatanud ja seda topeltplaati ootama jäänud aga Saksamaa fännile läks nüüd ka paraku rohkemate plaadikarpidega pakk,kuna ei olnud teada varem,et ka selline võimalus.No mis teha-peaasi,et üldse see DVD olemas on 
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 28 Dets 2012, 18:45 |
|
Arvan, et tegelikult ei ole põhjust küll etteheideteks, et me varem sellest et ETV Live DVDd eraldi ei tulegi, teada ei saanud  . Oletan, et see mõte teha ETV Livest plaadiga samaaegselt ka kontsert-DVD - nö "kaks ühes" paketis, sündis Oti tiimil nö käigupealt. Plaadid ju sattusid nö samaaegselt vabrikusse tõenäoliselt...  Hea PR- tegevus tegelikult  . Kuidas nad oleks jõudnud meile sellest nö eraldi teavitada, ma ei tea ... Ma ise tellisin korraga plaadi kui ka ETV Live video. Kontsert-DVD hind oli tegelikult selline, et pakki justkui ei olekski saanud midagi muud enam kuuluda ... Nii et mõnusalt kauba peale  . Mul endal on kogemus, et hea on omada 2 plaati kasvõi selleks, et üks võib saada kas otseselt v kaudselt ribadeks kuulatud. Ja samas kui nüüd 1 plaat jääb üle - ikka on mõni lähikondlane, kes ise ei saa või ei raatsi ehk osta, aga kelle saab seda kinkides õnnelikuks teha ...kas praegu kohe või hiljem, kui selle väärtus veelgi kasvab  ... lihtne plaadikarpki on võimalik juurde soetada  .
|
|
|
|
 |
KristelV
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 28 Dets 2012, 23:22 |
|
 Vaatasin kõik selle teema postitused üle ja ei täheldanud etteheiteid kellegi poolt kellegi suunas-oli suur rõõm dvd uudise üle ja siis oli siin vahepeal poleemika,millise pildi ja karbiga see dvd siis välja näeb ja nüüd siis Otilt otse küsides lõplikult selgus majas,kuidas neid plaate turustatakse. Kuna agaramatel fännidel nüüd topelt plaadikarpe ja ümbriseid,siis ilmselt tähendab see Otile ka sellevõrra rohkem autogrammide jagamist - jõudu talle !
|
|
|
|
 |
Kristi E
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 29 Dets 2012, 16:10 |
Pilte: 10 Asukoht: Rakvere
|
Sai siis täna otse bussipealt Selveri Apollos mindud ja ka siis see CD+DVD ostetud. Kohe parem olla  Paistab, et kõik lood DVD-l olemas. Vaatasin ETV kanalilt seda kontserti ja suureks üllatuseks oli "Imede öö" välja jäetud. Tehes seda tasa kuulan-vaatan seda nüüd mitu mitu korda DVD-lt.  Meeldib, et on kaks võimalust-kuulata & vaadata kõik lood järjest ära või siis valida kindel lugu.
_________________ Veel ei mõistnud eile kuidas nõnda mõelda saab...
|
|
|
|
 |
AliineM
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 29 Dets 2012, 16:57 |
Pilte: 0
|
Sellest kontserdist jäeti välja neli lugu: "Imede öö", "Kohtume jälle", "Planeet oma teel" ja veel miskit, neil oli aja piirang peal 
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 29 Dets 2012, 17:27 |
|
AliineM kirjutas: Sellest kontserdist jäeti välja neli lugu: "Imede öö", "Kohtume jälle", "Planeet oma teel" ja veel miskit, neil oli aja piirang peal  4ndana ei mahtunud ETV salvestusse "Öö".
|
|
|
|
 |
Merkss
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 29 Dets 2012, 20:21 |
|
"Imede öö" oleks ikka võinud olla .. aga see selleks .. mis olnud see olnud.  saab ju igal ajal DVDlt vaadata 
|
|
|
|
 |
Kristi E
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 29 Dets 2012, 20:35 |
Pilte: 10 Asukoht: Rakvere
|
Merkss kirjutas: "Imede öö" oleks ikka võinud olla .. aga see selleks .. mis olnud see olnud.  saab ju igal ajal DVDlt vaadata  Pea sõna sõnalt see mida ka mina mõtlesin aga ei hakanud kirjutama.  Suurepärane CD ja suurepärane DVD!!Fantastilised pildid nii albumikaanel, sees kui ka plaatide endi peal. 
_________________ Veel ei mõistnud eile kuidas nõnda mõelda saab...
|
|
|
|
 |
Merkss
|
Teema pealkiri: Re: Ott Lepland - ETV Live. DVD  Postitatud: 29 Dets 2012, 21:30 |
|
Kristi E kirjutas: Merkss kirjutas: "Imede öö" oleks ikka võinud olla .. aga see selleks .. mis olnud see olnud.  saab ju igal ajal DVDlt vaadata  Pea sõna sõnalt see mida ka mina mõtlesin aga ei hakanud kirjutama.  Suurepärane CD ja suurepärane DVD!!Fantastilised pildid nii albumikaanel, sees kui ka plaatide endi peal.  ja DVD - kaante vahel on veel lisapilte ka  silmailu oi kui palju. 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid
|
|