|
TÀnane kuupÀev 20 Jaan 2021, 12:52
|
Vaata vastamata postitusi | Vaata aktiivseid teemasid
 |
|
 |
|
Autor |
SÔnum |
Sirtsu
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 23 Nov 2012, 15:27 |
|
_________________ Aeg voolab jÔena ja seda peatada iial me ei saa..
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 23 Nov 2012, 15:38 |
Pilte: 2 Asukoht: PÔlvamaa
|
Sirtsu kirjutas: http://www.youtube.com/watch?v=PSQdnvzV8CE&feature=fvwrel Miljon vaatamist/kuulamist tĂ€is.  Jah, aga paraku magasime juubeli maha, sest enam kui 800 on juba ĂŒle miljoni 
_________________ kuula mis vaikusesse jÀi...
|
|
|
|
 |
KristelV
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 23 Nov 2012, 17:31 |
Pilte: 0 Asukoht: Finland
|
anne kirjutas: Sirtsu kirjutas: http://www.youtube.com/watch?v=PSQdnvzV8CE&feature=fvwrel Miljon vaatamist/kuulamist tĂ€is.  Jah, aga paraku magasime juubeli maha, sest enam kui 800 on juba ĂŒle miljoni  Kusjuures ma ĂŒritasin ka viimastel pĂ€evadel silma peal hoida,kuna oli nĂ€ha,et peagi peaks see maagiline miljon tĂ€is saama aga veel ĂŒleeile Ă”htul oli u.400 klikki miljonist puudu ja eile Ă”htul ehk siis ööpĂ€ev hiljem oli juba ĂŒle 600ga miljon ĂŒletatud Ilmselt on siin agaralt teiste hulgas tegutsenud Euroopa fĂ€nnid ,kes teda peagi nĂ€ha-kuulda saavad 
_________________ KĂ”ik mida ĂŒtled on kui mu mĂ”tted sind nĂŒĂŒd siin kuulan ma vaid
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 23 Nov 2012, 19:01 |
|
KristelV kirjutas: Kusjuures ma ĂŒritasin ka viimastel pĂ€evadel silma peal hoida,kuna oli nĂ€ha,et peagi peaks see maagiline miljon tĂ€is saama aga veel ĂŒleeile Ă”htul oli u.400 klikki miljonist puudu ja eile Ă”htul ehk siis ööpĂ€ev hiljem oli juba ĂŒle 600ga miljon ĂŒletatud Ilmselt on siin agaralt teiste hulgas tegutsenud Euroopa fĂ€nnid ,kes teda peagi nĂ€ha-kuulda saavad  Ohoh Siis on need tĂ”esti need Euroopa fĂ€nnid, kelleni jĂ”udis eurotuurist mitmelpool levima hakanud info 
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 23 Nov 2012, 19:13 |
Pilte: 0 Asukoht: Tartu
|
anne kirjutas: KristelV kirjutas: Kusjuures ma ĂŒritasin ka viimastel pĂ€evadel silma peal hoida,kuna oli nĂ€ha,et peagi peaks see maagiline miljon tĂ€is saama aga veel ĂŒleeile Ă”htul oli u.400 klikki miljonist puudu ja eile Ă”htul ehk siis ööpĂ€ev hiljem oli juba ĂŒle 600ga miljon ĂŒletatud Ilmselt on siin agaralt teiste hulgas tegutsenud Euroopa fĂ€nnid ,kes teda peagi nĂ€ha-kuulda saavad  Ohoh Siis on need tĂ”esti need Euroopa fĂ€nnid, kelleni jĂ”udis eurotuurist mitmelpool levima hakanud info  Muide mu tuttavad, kes suhtlevad BrĂŒsseli pĂŒsitööasukatega, rÀÀgivad, kui ootusĂ€revil paljud on seal enne tĂ€nast kontserti ...
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 24 Nov 2012, 14:16 |
|
Ikka ja jĂ€lle kĂŒsitakse muukeelseid versioone sellest imelisest laulust, vaid ĂŒks nĂ€ide siin paljudest .... "Hear me" all YouTube kommentaariumis öeldakse 5 kuud tagasi Soomest: "Iï»ż hope Ott Lepland will translate and sing this also in Finnish. Please Please Please we Finns love this song so much." Ja eilsest on sellele vastuseks: "And don't forget a Hungarian version!  " http://www.youtube.com/watch?v=h1P_tozh ... eply_owner
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 27 Nov 2012, 23:01 |
|
Meile juba tuttav Jesus, kes vÔitis selle lauluga Hispaanias kevadel lauluvÔistluse, on paar pÀeva tagasi jÀlle esinenud oma kodumaa rahva ees "Kuula" hispaaniakeelse versiooniga:  Jesus Vigueras, who won a competition in spring, performing "Escucha" - "Kuula" in Spanish ... has again sung his favorite song a couple of days ago ... http://www.youtube.com/watch?v=hu2ZF1Zj6UY
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 01 Dets 2012, 19:36 |
|
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 02 Dets 2012, 11:09 |
|
anne kirjutas: ...kummaline ja uudne tunne ... ...kuulda kedagi teist laulmas Oti laulu ja tunda peaaegu samamoodi tunnet, kui siis, kui laulab Ott ise ... Ometi on selles tundmuses midagi uut ... uhkustunne  ... ma ei tea, kas seda saabki sĂ”nadega kirjeldada, aga just midagi sedalaadset, kui su armas lĂ€hedane lendab suurde maailma ja vallutab maailma sĂŒdame  ... hea tunne igatahes 
|
|
|
|
 |
mirjam
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 02 Dets 2012, 12:09 |
|
anne kirjutas: Ometi on selles tundmuses midagi uut ... uhkustunne Mul on viimasel ajal kogu aeg kĂŒlmavĂ€rinad, kui keegi jĂ€lle Oti laulu laulab. VĂ”i kiidab keegi, kes elab teisel pool maakera, tĂ€iesti teises kultuuriruumis  See laul kĂ”netab nii paljusid...
_________________ On avatud mu hing ja meel...
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 05 Dets 2012, 17:26 |
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 25 Dets 2012, 01:01 |
|
PĂŒhademeeleolu ĂŒlevalhoidmiseks tunnen vajadust tĂ”lkida siia Vene fĂ€nnikommuunist ĂŒhe kommentaari Peterburgi noormees kirjutab nii: "Kuulasin veelkord "Kuula" venekeelset versiooni ... no ei ole vĂ”imalik niimoodi laulda vene keeles, kui ise vene keelt ei rÀÀgi On mĂ”ned momendid, kus vĂ”ib tajuda finno-ugri erisusi, aga ainult vĂ€ga tĂ€helepanelikul kuulamisel.... Ma ei usu, et ta ei rÀÀgi vene keelt Aga sellegipoolest meeldib mulle eestikeelne laul rohkem" 
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 28 Dets 2012, 10:54 |
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 06 Jaan 2013, 13:19 |
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 11 Jaan 2013, 15:00 |
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 11 Jaan 2013, 15:03 |
|
tiinast kirjutas: Ăks TĆĄiili noorhĂ€rra pistab rinda Oti hispaaniakeelse "Kuula"ga http://www.youtube.com/watch?v=BrLHD0EeqgMKusjuures juba 36 sellist katsetust/nĂ€idet - enamasti inimestelt igalt poolt mujalt maailmast ... on meie YouTube ottleplandfans konto playlistis "Other people singing song of Ott  "...
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 16 Jaan 2013, 23:37 |
|
Hollandlaste ĂŒhelt Eurovisiooni-lehelt suutsin veidike tĂ”lkida, mida sealsed eksperdid arvasid Oti "Kuula"st kui kĂ€es oli alles aprilli keskpaik 2012 ja Bakuu etteaste veel toimumata: http://www.esfmagazine.nl/?p=9103âTagasihoidlikule laulule sobib veidi unistav tekst ja see on tĂ€pselt see, mida Eesti on teinud sellel aastal. Tekst on eesti keeles. Ma leian et eesti keel on ilus oma pikkade sĂ”nade tĂ”ttu ja eriti tĂ€ishÀÀlikud on nii head pikad. Need pikad sĂ”nad loovadki keele struktuuri.âAntakse laulu hollandikeelne tĂ”lge vĂ€rsiriimis ja kommenteeritakse ĂŒle selle tĂ€hendus. Nagu nĂ€iteks: ... âEsimeses salmis tundub igatsust kuskile minna vĂ”i kaotust. Silmapiir kui teenĂ€itaja ja tuul kui nĂ”uandja. Kuid sa pead eelkĂ”ige kuulama. ... Pöörake tĂ€helepanu olulistele asjadele, vĂ”tke aega.â
|
|
|
|
 |
ene101
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 19 Jaan 2013, 23:07 |
|
Hetkel vÔib Kuula leida Muusika24.st 10.-ndalt kohalt.
|
|
|
|
 |
YSAGOR
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 23 Jaan 2013, 16:12 |
|
|
|
|
 |
tiinast
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 24 Jaan 2013, 01:19 |
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 03 Veebr 2013, 10:40 |
|
Lyricstranslate`le on saabunud tellimus "Kuula" tÔlkimiseks heebrea keelde Ja selline valik on siis juba olemas: Bosnian, Catalan, Croatian, Dutch, English, English, Finnish, French, German, Hungarian, Hungarian, Italian, Japanese, Romanian, Russian, Spanish, Spanish, Swedish, Turkish http://lyricstranslate.com/en/request/kuula-5
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Kuula  Postitatud: 03 Veebr 2013, 10:44 |
|
Keegi yugo arvab teadvat, et Rolfi selle hooaja eurolaulu vĂ”rreldakse Oti omaga - peab siis kah minema ĂŒle kuulama Eesti Laul 2013, Hakkame Kuulama! Vool 2. http://yugoarvab.wordpress.com/... 8. Rolf Roosalu â With U Autor: Rolf Roosalu Eesti rahvas vĂ”iks muidugi aru saada, et Rolf tahab pĂ€riselt ka Eurovisionile minna. Niikaua kui Eesti Laul on eksisteerinud on Rolf ainsana iga kord sellest osa vĂ”tnud. Mina teeksin ettepaneku, et vĂ”itku Eesti Laulul, kes vĂ”idab, aga Rootsi lĂ€heb Rolf, seal on tal sĂ”pru ka. Kuulu jĂ€rgi pidavat vokaalselt vĂ”imas lugu olema, kuulame ja vaatame. Ja tĂ”si ta on, muidugi meenutab oma olemuselt mullust vĂ”idulugu Ott Leplandi âKuulaâ. TĂ”enĂ€oliselt on Rolf laval koos mikrofoniga ja kaamera nĂ€itab tema laitmatuid hambaid, selles suhtes ettearvatav. Aga miks mitte, saatkem Rolfi Eurovisionile!
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Niisama mainimised  Postitatud: 15 Veebr 2013, 00:46 |
|
FOTOD ja VIDEO: Narva-JĂ”esuus lennutati sĂ”brapĂ€eva puhul taevasse sadu pĂ”levaid laternaidNarva-JĂ”esuu elanikud tĂ€histasid Ă”htu saabudes sĂ”brapĂ€eva ĂŒliromantilisel moel - lennutades mererannas Ott Leplandi vĂ”imsa euroloo "Kuula" saatel taevasse sadu pĂ”levaid laternaid. http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust ... d=65681314
|
|
|
|
 |
mirjam
|
Teema pealkiri: Re: Niisama mainimised  Postitatud: 15 Veebr 2013, 01:20 |
|
anne kirjutas: Narva-JĂ”esuu elanikud tĂ€histasid Ă”htu saabudes sĂ”brapĂ€eva ĂŒliromantilisel moel - lennutades mererannas Ott Leplandi vĂ”imsa euroloo "Kuula" saatel taevasse sadu pĂ”levaid laternaid.
Ja seda laulu ei peetud Aasta Laulu tiitli vÀÀriliseks, see on kĂŒll suurim mĂ”istatus minu jaoks 
_________________ On avatud mu hing ja meel...
|
|
|
|
 |
anne
|
Teema pealkiri: Re: Niisama mainimised  Postitatud: 15 Veebr 2013, 01:42 |
|
mirjam kirjutas: anne kirjutas: Narva-JĂ”esuu elanikud tĂ€histasid Ă”htu saabudes sĂ”brapĂ€eva ĂŒliromantilisel moel - lennutades mererannas Ott Leplandi vĂ”imsa euroloo "Kuula" saatel taevasse sadu pĂ”levaid laternaid.
Ja seda laulu ei peetud Aasta Laulu tiitli vÀÀriliseks, see on kĂŒll suurim mĂ”istatus minu ajoks  Kui nĂŒĂŒd hÀÀÀsti rahulikult ja analĂŒĂŒtiliselt jĂ€rgi mĂ”elda, siis oli zĂŒrii selline otsus isegi loogiline, sest kui tuletada meelde aastatagust Eesti Laulu, siis ka seal oli Lenna lugu just zĂŒrii arvates parem. Ott vĂ”itis ju tookord tĂ€nu rahva arvamusele 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid
|
|